Free cookie consent management tool by TermsFeed
+36 (20) 444 – 0077

Nanotechnológiás autóápolás

Nanotechnológiás autóápolás és kárpitimpregnálás – a tökéletes védelmet nyújtó nano kerámia bevonat autóra

Nanotechnológiás kerámia bevonat autóra

Az elmúlt évtizedbenben óriási fejlődésen ment át az autóápolási iparág, a nano technolóiás kötéssel rendelkező felület védelmet biztosító termékek megjelenésével.

Nasiol kerámia bevonat  9H keménységű – mely a természetben a gyémánt után a legkeményebb anyag – egy modern autóápolási termék, amely magában foglalja mindazon tulajdonságokat, amely fontos egy minőségi gépjármű bevonathoz.

Nasiol Ceramic Protect 9H használatával, a nano kerámia bevonattal a jármű fényezése rendkívül magas fényű, csillogó, karcálló, víz lepergető hatású lesz, amelynek köszönhetően növeli a jármű értékét. Valamint megvédi minden olyan környezeti  és mechanikai hatástól mint az UV sugárzás okozta mattulás, mosási karcok, valamint a savak és lúgok okozta felületi állagromlás. Természetesen az alkalmazási technológia szigorú betartása mellett.

A hazai piacon egyedül álló módon a Nasiol nano kerámia bevonat rendelkezik a német TÜV minőség biztosító társaság védjegyével.

Nanotechnológiás kezelés előtte - utánna - Best Autókozmetika Szalon

Autó kerámia bevonat árak

SZEMÉLYAUTÓ  100,000 Ft
EGYTERŰ  140,000 Ft
TEREPJÁRÓ  140,000 Ft

Nanotechnológiás kárpitimpregnálás

A rendszeres autókozmetika csodákat tesz a járművel, de érthető okból erre nem kerül sor hetente. Éppen ezért, gyermekes családoknál, rendszeresen szállított kisállatok miatt, bizonyos munkakörülmények mellett vagy az érzékenyebb anyagú, -színű kárpitok esetében indokolt lehet egy tartós szennyeződés védelem létrehozása a kárpiton. Ezt biztosítja az autóápolás egyik csúcstechnológiás elemének tekinthető nanovédelem, amely nedvesség és folttaszítóvá teszi a kárpitozott felületeket. Természetesen csak tiszta kárpiton van értelme az alkalmazásának. 
Az eljárás során a speciális nanotechnológiás impregnáló anyagot – amely nem mellesleg színtelen és szagtalan is – nagy körültekintéssel, egyenletesen felhordjuk és eloszlatjuk a kárpit felületeken.
Ezután ha valami kiömölne, vagy nedves időben szállna be az autóba, csodálkozni fog, hogy a szövet mennyire taszítja a nedvességet, semmi sem hagy rajta nyomot.
Nanotechnológiás autóvédelem - Best Autókozmetika Szalon

Kárpitimpregnálás árak

SZEMÉLYAUTÓ  35,000 Ft
EGYTERŰ  35,000 Ft
TEREPJÁRÓ  35,000 Ft

Tekintse meg nanotechnológiás autóápolás videónkat

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra van szüksége, vagy időpontot kíván foglalni, akkor az alábbi telefonszámon keresse Ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink válaszolnak az Ön kérdéseire.

 

Nanotechnológiás autóvédelem Budapest – Best Autókozmetika 

Best Autókozmetika Szalon

1205 Budapest,
Határ út 51.

Telefon

+36 (20) 444 – 0077

Nyitva tartás

Hétfő: 07 - 20
Kedd: 07 - 20
Szerda: 07 - 20
Csütörtök: 07 - 20
Péntek: 07 - 20
Szombat: 08 - 20
Vasárnap: 08 - 20