Free cookie consent management tool by TermsFeed
+36 (20) 444 – 0077

Ahogy minden ezen a világon, a kárpit is akkor lesz hosszú életű és szép, ha gondozzuk. De mivel különbözőek vagyunk, az igényeink is legalább ennyire különbözőek. Van, aki kéthetente, havonta elviszi az autóját és van, aki csak fél évben egyszer. Attól is függ az autó belső kárpittisztítás sűrűsége, hogy mire használjuk a kocsit.

Mikor van szükség autó belső kárpittisztításra?

Ha a munkaeszközünk, és sittet szállítunk vele, akkor nyilván nem fogjuk havonta tisztíttatni, de ha az ügyvéd barátainkat és a céges partnereket visszük vele operába heti szinten, akkor érdemes nagy gondot fordítanunk az autó belső kárpittisztításrara és minden egyébre is.

Nem kell ecsetelnem, mennyire kellemetlen azért szabadkozni, hogy a partnerünk hófehér ruhája sáros lett, mert előző délután a gyermekünket hoztuk el az oviból, ahol épp kirándulás volt. Ilyen malőrök előfordulnak, de azért csökkenthetjük a valószínűségüket.

Ha rendszeresen karban tartott kárpitról van szó, akkor elegendő egy frissítő tisztítás. Ez főként azokra a hölgyekre és urakra igaz, akiknek az autó a szívügye, sokat adnak annak külsejére és higiéniájára. Ekkor egy gyorsan száradó gyors tisztítást alkalmazunk.

Ha napi szinten viszünk haza óvodásokat a sárból, akkor lelkileg jobb, ha felkészülünk egy kevésbé tökéletes tisztaságú kocsira. A kárpit nagy ellenségei felnőttek esetén a dohányzás és az evés, gyermekeknél a sáros tappancs és az uzsonna eltüntetésre váró maradékai, állatoknál az engedékeny gazdi, aki szerint a kutyus helye a gazdi mellett van az ülésen.

Ha Ön nem kívánja rendszeresen autókozmetikába vinni, de azt sem szeretné, ha nagyon elpiszkolódna, akkor erre találták ki a mély autó belső kárpittisztítást, erősebb szerekkel, több vízzel. Aggódnia ebben az esetben sem kell, természetesen tökéletesen szárazon kapja vissza az autóját.

Milyen a profi autó belső kárpittisztítás?

A helyesen tisztított kárpiton nem marad semmilyen folt, jó illatú és teljesen száraz a tisztítást követően. Mély mosás után is. Ha a kocsiban dohányoznak, vagy erősen igénybe vett kárpitról van szó (például munkások szállítanak benne anyagot vagy szerszámokat, esetleg egy hosszabb vidéki túra után vagyunk), akkor mindenképpen érdemes mély tisztítást kérni.

Miért jobb az autó belső kárpittisztítás kozmetikában, mint otthon?

Ha próbáltuk már otthon kitisztítani a kárpitot az autóban, akkor valószínűleg gazdagabbak vagyunk egy elég kellemetlen tapasztalattal: nem olyan, mint szerettük volna, pedig egész szombaton ezt csináltuk.

Otthon nagy valószínűséggel nem szereljük ki az üléseket, szemben a szervizzel, ahol minden eszköz meg van ahhoz, hogy ezt gyorsan és biztonságosan megtegyék, ha szükséges. 

Nincs nagynyomású víz és levegő, hogy ne tocsogjon az ülés, és nem fogjuk kicsi kefével végigtisztogatni a legapróbb réseket is.

Hogy miért nem? Mert nem ez a munkánk. A Best Autókozmetika dolgozóinak ezzel szemben nincs más dolga, mint hogy ezeket megtegye. Ráadásul profin csinálják, a teljes, tökéletes szalontisztaságra törekedve.