Free cookie consent management tool by TermsFeed
+36 (20) 444 – 0077

Az autó belső tisztítás szemmel láthatóan ég és föld otthon és egy profi szervizben végezve. Otthon senki nem képes valóban szalontiszta autót varázsolni egy használt, elkoszosodott autóból.  Itt teljesen másról van szó. Ezt fejtjük ki részletesen cikkünkben.

Autókozmetika, autó belső tisztítás

A különbség elsődleges oka az autó belső tisztításakor, hogy a szervizek rendelkeznek olyan porszívókkal, amelyek még akkor is életben maradnak, ha egy kőbányából érkeztünk egy tíz éve nem tisztított kocsival.

Másodszor, mert nem munka után hulla fáradtan, sötétben botorkálva az utca kövén próbálják újjá varázsolni az autójukat. Olyan ez, mintha egy wellness hétvégére küldenénk a kocsit (ami – lássuk be – nem ritkán nagymama korú is lehet ) arra számítva, hogy kipihenten, felfrissülve, kisimulva és tisztán érkezik vissza hozzánk.

Nem beszélve a tapasztalatról és természetesen a használt szerekről, egyéb eszközökről. Pontosan tudják, melyik foltot, mivel képesek kiszedni, hol bújnak meg a rejtett morzsák, mi a teendő egy kárpitba tapadt rágógumival vagy azokkal a kis gazdarabokkal, amelyeket az ember otthon inkább otthagy, minthogy alaposan kikeféljen.

Így működik az autó belső tisztítás profik által

A Best Autókozmetika Budapest határában pontosan azt tűzte ki céljául, hogy bármely autót szalontisztává varázsoljon. Nem ismernek lehetetlent, ha az autó belső tisztításáról van szó! Egyetlen ellenségük a kárpit kopottsága, amellyel nem lehet mit kezdeni. Azonban ez a tisztaságot nem befolyásolja.

Mit kapunk ha betérünk ide? Ha kétszer kiporszívózták a kocsit, kivarázsoltak belőle minden lehetséges koszt, akkor még csak bemelegítettek. Ezután jön a valódi munka. Felülről lefelé haladva eltüntetnek minden foltot, ami a porszívózásnak ellenállt. Még a tetőkárpitról sem feledkeznek meg! Az általuk használt tisztítószerek természetesen egytől egyik környezetkímélők és lebomlók.

Természetesen figyelembe veszik, hogy milyen anyagú és színű a kárpit, és csak a neki megfelelő szerekkel és eszközökkel dolgoznak. A finom bőr üléshuzatot a legpuhább kendőkkel és bőrvédő, ápoló szerekkel kezelik, hogy hosszú életű legyen és ránctalan.

Megkeresnek minden kis rést és zugot, ahová csak beférhet egy porszem vagy hajszál és kíméletlenül kipucolják. 

A szőnyegtisztító gépen remekül látszik, mikor tiszta a szőnyeg, mert a fejében látható a visszaszívott víz, és csak akkor hagyják abba a tisztítást, ha az vízszínű. 

A száradási idő függ a kárpit anyagától, színétől, hiszen bizonyos színeket anyagokat csak nagyon kíméletesen szabad szárítani, de attól is függ, hogy milyen évszak van vagy hány fok odakint. Most például elég nedves esős az idő. Ilyenkor minden szárítás kicsit lassabb. 

Ha mindez megvan, akkor jöhetnek a csinosítások. A rádió gombjai, a hamutartó apró zugai, a tükrök láthatatlan rései stb.

És végül jöjjön a bónusz!

Ha náluk tisztíttatja autója belsejét, akkor a külsejére már nincs gondja, mert egy teljes prémium külső tisztítást kap ajándékba. Nem egyszerűen lemossák a kocsit, hanem egyenesen megfürdetik, kimanikűrözik a gumikat és bekenik a külsejét viasszal, majd szárazra törlik, hogy cseppmentesen kapja vissza. Tegyen egy próbát! Megéri!