+36 (20) 444 – 0077

Először is azért, mert rendelkeznek olyan porszívókkal, ami még akkor is életben marad, ha egy kőbányából érkeztünk egy tíz éve nem tisztított kocsival. Másodszor, mert nem munka után hulla fáradtan, sötétben botorkálva az utca kövén próbálják újjá varázsolni az autónkat. Olyan ez, mintha egy wellness hétvégére küldenénk a kocsit (ami – lássuk be – nem ritkán nagymama korú is lehet ) arra számítva, hogy kipihenten, felfrissülve, kisimulva és tisztán érkezik vissza hozzánk.

A Best Autókozmetika Budapest határában pontosan ezt tűzte ki céljául. Mit kapunk ha betérünk ide? Ha kétszer kiporszívózták a kocsit, kivarázsoltak belőle minden lehetséges koszt, akkor még csak bemelegítettek. Ezután jön a valódi munka. Felülről lefelé haladva eltüntetnek minden foltot, ami a porszívózásnak ellenállt. Az általuk használt tisztítószerek természetesen egytől egyik környezetkímélők és lebomlók.

Természetesen figyelembe veszik, hogy milyen anyagú és színű a kárpit, és csak a neki megfelelő szerekkel és eszközökkel dolgoznak. A finom bőr üléshuzatot a legpuhább kendőkkel és bőrvédő, ápoló szerekkel kezelik, hogy hosszú életű legyen és ránctalan. Megkeresnek minden kis rést és zugot, ahová csak beférhet egy porszem vagy hajszál és kíméletlenül kipucolják. A szőnyegtisztító gépen remekül látszik, mikor tiszta a szőnyeg, mert a fejében látható a visszaszívott víz és csak akkor hagyják abba a tisztítást, ha az vízszínű. A száradási idő függ a kárpit anyagától, színétől, hiszen bizonyos színeket anyagokat csak nagyon kíméletesen szabad szárítani, de attól is függ, hogy milyen évszak van vagy hány fok odakint. Most például elég nedves esős az idő. Ilyenkor minden szárítás kicsit lassabb. Ha mindez megvan, akkor jöhetnek a csinosítások. A rádió gombjai, a hamutartó apró zugai, a tükrök láthatatlan rései stb.

És végül jöjjön a bónusz!

Ha náluk tisztíttatja autója belsejét, akkor a külsejére már nincs gondja, mert egy teljes prémium külső tisztítást kap ajándékba. Nem egyszerűen lemossák a kocsit, hanem egyenesen megfürdetik, kimanikűrözik a gumikat és bekenik a külsejét viasszal, majd szárazra törölik, hogy cseppmentesen kapja vissza. Tegyen egy próbát! Megéri!