Free cookie consent management tool by TermsFeed
+36 (20) 444 – 0077

Nanotechnológiás autóápolás

Nanotechnológiás autóápolás – a tökéletes védelmet nyújtó nano kerámia bevonat

Nanotechnológiás kerámia bevonat autóra

Az elmúlt évtizedbenben óriási fejlődésen ment át az autóápolási iparág, a nano technolóiás kötéssel rendelkező felület védelmet biztosító termékek megjelenésével.

Nasiol kerámia bevonat  9H keménységű – mely a természetben a gyémánt után a legkeményebb anyag – egy modern autóápolási termék, amely magában foglalja mindazon tulajdonságokat, amely fontos egy minőségi gépjármű bevonathoz.

Nasiol Ceramic Protect 9H használatával, a nano kerámia bevonattal a jármű fényezése rendkívül magas fényű, csillogó, karcálló, víz lepergető hatású lesz, amelynek köszönhetően növeli a jármű értékét. Valamint megvédi minden olyan környezeti  és mechanikai hatástól mint az UV sugárzás okozta mattulás, mosási karcok, valamint a savak és lúgok okozta felületi állagromlás. Természetesen az alkalmazási technológia szigorú betartása mellett.

A hazai piacon egyedül álló módon a Nasiol nano kerámia bevonat rendelkezik a német TÜV minőség biztosító társaság védjegyével.

Nanotechnológiás kezelés előtte - utánna - Best Autókozmetika Szalon

Autó kerámia bevonat árak

SZEMÉLYAUTÓ  100,000 Ft
EGYTERŰ  140,000 Ft
TEREPJÁRÓ  140,000 Ft

A kerámia bevonat egyre népszerűbb autóápolási termék, amely megvédi az autók felületét a környezeti hatásoktól és az időjárás okozta károktól. A továbbiakban megvizsgáljuk, hogy mit is jelent a kerámia bevonat, milyen előnyei vannak, és hogyan működik.

Emellett áttekintjük alkalmazását és karbantartását, összehasonlítjuk más védőbevonatokkal, és megtudjuk, milyen autók számára ajánlott ez a védelem. Végül pedig azt is megvitatjuk, hogy mit nem tud a kerámia bevonat.

Érdekeli a tökéletes védelmet nyújtó nano kerámia?

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra van szüksége, vagy időpontot kíván foglalni, akkor az alábbi telefonszámon keresse Ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink válaszolnak az Ön kérdéseire.

+36 (20) 444 – 0077

Mit jelent a kerámia bevonat?

A kerámia bevonat egy szilícium-dioxid (SiO2) alapú védőréteg, amelyet az autók felületére visznek fel. Ez a bevonat olyan átlátszó réteget képez, amely megvédi az autót a karcolásoktól, a szennyeződésektől és a környezeti hatásoktól. Ez a modern technológia egyre népszerűbbé válik az autótulajdonosok körében, mivel hosszú távú védelmet biztosít, és megőrzi az autó fényes megjelenését.

A bevonatot általában professzionális autóápolási szalonokban alkalmazzák, de számos otthoni felhasználásra szánt termék is elérhető. A bevonat keménysége és tartóssága miatt a szokásos autóviasznál hatékonyabb védelmet nyújt . A kerámia felület képes ellenállni az olyan káros tényezőknek, mint az UV-sugárzás, a madárürülék és a savas eső.

Az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy hidrofób, ami azt jelenti, hogy víztaszító. Ez a tulajdonság megkönnyíti az autó tisztítását, mivel a víz és a szennyeződések könnyen lecsúsznak a felületről . Emellett a kerámia réteg fényesebb megjelenést is kölcsönöz az autónak, kiemelve annak színét és fényét.

A bevonat előnyei

A kerámia bevonat számos előnnyel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak az autó hosszú távú védelméhez és esztétikai megjelenéséhez. Az egyik legfontosabb előnye a tartósság, mivel ellenáll a karcolásoknak, a szennyeződéseknek és a környezeti hatásoknak. Ezzel a bevonattal az autó védve marad a mindennapi használat során felmerülő veszélyektől, mint például a kavicsok és az út sója.

Egy másik jelentős előny a hidrofób tulajdonság, ami azt jelenti, hogy víztaszító . Ez a tulajdonság megkönnyíti az autó tisztítását, mivel a víz és a szennyeződések könnyen lecsúsznak a felületről. Emellett a kerámia réteg csökkenti az oxidáció és a korrózió kockázatát, ami különösen hasznos az olyan környezetekben, ahol a levegő sótartalma magas.

A kerámia bevonat esztétikai előnyökkel is jár. Fényesebb megjelenést biztosít az autónak, kiemelve annak színét és fényét. Ez nem csak az autó tulajdonosának okoz örömet, hanem növelheti az autó értékét is. Az autó felületének védelmével és az esztétikai megjelenés javításával a kiváló választás azok számára, akik hosszú távon szeretnék megóvni és szépíteni járművüket.

Nanotechnológiás autóápolás, BMW

Hogyan működik?

A működésének kulcsa a szilícium-dioxid (SiO2), amely egy kémiai vegyület és az egyik fő alkotóeleme a kerámia bevonatnak. Ez az anyag egy átlátszó, vékony réteget képez az autó felületén, ami megvédi azt a különféle káros hatásoktól. A réteg molekuláris szinten kötődik az autó festékéhez, így biztosítva hosszú távú védelmet.

A kerámia bevonat működése összefügg keménységével is, amelyet általában a Mohs-féle keménységi skálán mérnek. A jó minőségű kerámia bevonatok keménysége elérheti a 9H-t, ami azt jelenti, hogy a réteg rendkívül ellenálló a karcolásokkal és az egyéb mechanikai sérülésekkel szemben. Ez a keménység biztosítja, hogy az autó felülete megőrizze fényét és újszerű megjelenését hosszú távon is.

Tekintse meg nanotechnológiás autóápolás videónkat

A kerámia bevonat alkalmazása és karbantartása

A kerámia réteg felvitele az autó felületére szakértelmet és odafigyelést igényel. Általában a legjobb, ha egy professzionális autóápoló szalonra bízzuk a feladatot, de a megfelelő termékekkel és eszközökkel otthon is alkalmazható. Az alkalmazás során fontos, hogy az autó felületét alaposan megtisztítsuk és megszárítsuk, mielőtt a bevonatot felvisszük. A kerámia bevonatokat gyakran alkalmazzák kis területeken, majd mikroszálas kendővel törlik le a felesleget.

Az alkalmazást követően a bevonatnak időre van szüksége, hogy teljesen megszáradjon és megszilárduljon. Ezt az időszakot hívják „kötési időnek”, amely néhány órától több napig is eltarthat, a termék típusától és a környezeti feltételektől függően. Ebben az időszakban az autót védeni kell a víztől, a szennyeződésektől és az erős napfénytől. Az időjárás és a környezeti hatások ellenére a bevonat hosszú távon is tartós marad, és védi az autót.

A bevonat karbantartása egyszerű, de néhány dolgot érdemes szem előtt tartani. Rendszeresen kell tisztítani, hogy eltávolítsuk a felhalmozódott szennyeződéseket. Az autómosó samponok és tisztítószerek közül érdemes olyanokat választani, amelyek kifejezetten kerámia bevonathoz készültek, mivel ezek segítenek megőrizni a réteg hatékonyságát. Emellett kerülni kell az agresszív vegyszereket és az érdes törlőeszközöket, hogy a bevonat ne sérüljön meg.

Érdekeli a tökéletes védelmet nyújtó nano kerámia réteg?

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra van szüksége, vagy időpontot kíván foglalni, akkor az alábbi telefonszámon keresse Ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink válaszolnak az Ön kérdéseire.

+36 (20) 444 – 0077

Kerámia bevonat vs. egyéb védőbevonatok

Az autó felületének védelmére számos különböző bevonat létezik, de a kerámia bevonat az egyik legnépszerűbb. Az egyik fő alternatíva a viasz, amely hagyományos védőbevonatként szolgál. Bár a viasz könnyen felvihető és olcsó, kevésbé tartós és kevésbé ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, mint a kerámia bevonat. A viasz általában néhány hónapig tart, míg a kerámia réteg akár több évig is képes megvédeni az autót.

A polimer bevonatok egy másik népszerű opció, amelyek szintén védik az autót a szennyeződésektől és a karcolásoktól. Ezek a bevonatok általában tartósabbak, mint a viasz, de kevésbé tartósak, mint a kerámia bevonat. A polimer bevonatok előnye, hogy gyakran könnyebben alkalmazhatók, és kevesebb időt vesznek igénybe a felvitel során.

A kerámia bevonat előnye, hogy a legtartósabb védőbevonatok közé tartozik, és a legjobb védelmet nyújtja a különféle környezeti hatások ellen . Ezen kívül a kerámia  fényesebb és szebb megjelenést kölcsönöz az autónak. Bár ez a bevonat általában drágább, mint a viasz vagy a polimer bevonatok, hosszú távon költséghatékonyabb lehet, mivel hosszabb ideig tart és jobb védelmet nyújt.

Nano kerámia bevonat ár

Milyen autók esetében ajánlott a kerámia?

A bevonat szinte minden autó esetében ajánlott, de különösen hasznos lehet azok számára, akik hosszú távon szeretnék megóvni autójuk megjelenését és értékét. Az új autók esetében a kerámia réteg kiváló választás, mivel segít megőrizni a karosszéria gyári fényét és védi a festéket a karcolásoktól és a szennyeződésektől.

Különösen előnyös a nagy értékű vagy luxusautók esetében, amelyek esetében a tulajdonosok szeretnék megőrizni az autó kifogástalan megjelenését és értékét. Az ilyen autók esetében a bevonat segít megőrizni a festék fényét és védelmet nyújt a mindennapi használat során felmerülő kockázatokkal szemben, például a kavicsfelverődések és a karcolások ellen.

Azoknak az autótulajdonosoknak is érdemes megfontolni a kerámia felületkezelést, akik gyakran használják autójukat zord környezeti körülmények között, például olyan területeken, ahol magas a sótartalom a levegőben vagy ahol gyakori az eső és a havazás. A bevonat megvédi az autót az oxidációtól és a korróziótól, így hosszú távon megőrzi az autó állapotát és megjelenését.

Mit nem tud a kerámia réteg?

Annak ellenére, hogy kiváló védelmet nyújt az autó felületének, vannak bizonyos dolgok, amiket nem tud megoldani. Először is, bár a kerámia bevonat ellenáll a karcolásoknak, nem teszi teljesen karcállóvá az autót. Védi a felületet a kisebb karcolásoktól és a mindennapi kopástól, de nem nyújt teljes védelmet az éles tárgyak vagy súlyosabb fizikai behatások ellen.

Másodszor nem védi az autót minden szennyeződéstől vagy folttól. Bár a bevonat hidrofób tulajdonsága révén a víz és a szennyeződések könnyen lecsúsznak a felületről, bizonyos szennyeződések, például a madárürülék vagy a bogarak maradványai, károsíthatják a réteget, ha nem távolítják el őket időben.

Végül, a kerámia bevonat nem örökké tart. Bár tartósabb, mint más védőbevonatok, idővel elhasználódik, és szükségessé válhat az újraalkalmazása. Élettartama függ a termék minőségétől, az alkalmazás módjától és a környezeti tényezőktől. Általában néhány évenként ajánlott újra felvinni, hogy az autó továbbra is védve maradjon és megőrizze fényes megjelenését.

Érdekeli a tökéletes védelmet nyújtó nano kerámia felületkezelés?

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra van szüksége, vagy időpontot kíván foglalni, akkor az alábbi telefonszámon keresse Ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink válaszolnak az Ön kérdéseire.

+36 (20) 444 – 0077

A kerámia bevonat egy szilícium-dioxid alapú védőréteg, amely kiválóan alkalmas az autó felületének védelmére és a megjelenésének javítására. Az előnyei közé tartozik a tartósság, a hidrofób tulajdonság és az UV-sugárzás elleni védelem. A kerámia réteg könnyen alkalmazható és karbantartható, különösen, ha egy szakértő segítségével kerül felvitelre.

A kerámia felületkezelés számos előnnyel rendelkezik más védőbevonatokkal szemben, mint például a viasz vagy a polimer bevonatok. Az új és a luxusautók tulajdonosai számára különösen ajánlott, mivel segít megőrizni az autó értékét és megjelenését. Azoknak az autótulajdonosoknak is érdemes megfontolni a kerámia alkalmazását, akik gyakran használják autójukat zord környezeti körülmények között.

Bár a kerámia bevonat számos előnyt kínál, nem mindenható. Nem teszi teljesen karcállóvá az autót, nem védi minden szennyeződéstől és nem tart örökké. Ennek ellenére, megfelelő karbantartással és időszakos újraalkalmazással, a kerámia bevonat hosszú távú védelmet és esztétikai javulást nyújthat az autó tulajdonosainak.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Mi az a kerámia bevonat autóra?

A kerámia bevonat egy szilícium-dioxid (SiO2) alapú védőréteg, amelyet az autók felületére visznek fel, hogy megvédjék azt a környezeti hatásoktól és az időjárás okozta károktól.


Milyen előnyei vannak?

A kerámia bevonat számos előnnyel rendelkezik, beleértve a karcolások elleni védelmet, a hidrofób tulajdonságot, az UV-sugárzás elleni védelmet és az esztétikai megjelenés javítását.


Milyen hosszú ideig tart a bevonat?

A kerámia bevonat tartóssága függ a minőségétől, az alkalmazás módjától és a környezeti tényezőktől. Általában több évig tart, de időnként újra kell alkalmazni a maximális védelem érdekében.


Hogyan kell karbantartani?

A kerámia bevonatot rendszeresen kell tisztítani, és olyan autómosó termékeket kell használni, amelyek kifejezetten kerámia bevonathoz készültek. Kerülni kell az agresszív vegyszereket és az érdes törlőeszközöket.


Milyen autók esetében ajánlott?

A kerámia bevonat szinte minden autó esetében ajánlott, de különösen hasznos az új, luxus- vagy nagy értékű autók esetében, illetve azoknak az autótulajdonosoknak, akik zord környezeti körülmények között használják járművüket.

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra van szüksége, vagy időpontot kíván foglalni, akkor az alábbi telefonszámon keresse Ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink válaszolnak az Ön kérdéseire.

 

Nanotechnológiás autóvédelem Budapest – Best Autókozmetika 

Best Autókozmetika Szalon

1205 Budapest,
Határ út 51.

Telefon

+36 (20) 444 – 0077

Nyitva tartás

Hétfő: 07 - 20
Kedd: 07 - 20
Szerda: 07 - 20
Csütörtök: 07 - 20
Péntek: 07 - 20
Szombat: 08 - 20
Vasárnap: 08 - 20