Free cookie consent management tool by TermsFeed
+36 (20) 444 – 0077

Az autó kárpittisztítás házilag néha nagy kihívást jelent. Tisztelet az asszonyok áldott kezének, amiért a koszos konyhából újra tiszta otthont varázsol. Ám ha autóról van szó, akkor azt jobb férfi kézre bízni. A finom női kezeket kímélni kell.

Hiszi vagy sem, az autód tele van olyan résekkel, sarkokkal, rejtett zugokkal, amiről nem is álmodott. Itt bújik meg a kutya szőre, a gyerek szendvicsmaradéka, a rég eltűnt garázskulcs és a nagyi 1000 éves fülbevalója.

Ezekhez van szemünk és megfelelő technológiánk, hogy alaposan kipucoljuk amitől aztán úgy érzi majd mintha tényleg egy új autóba ülne be az autószalonban. De ez szalon minőséget ad, és profi eszközöket igényel. Az autó kárpittisztítás házilag – bármennyire is igyekszünk – ritka esetben hozza meg ezt az eredményt.

Autó kárpittisztítás házilag vs. profiknál

Ha nekiestünk a porszívóval és kiszívtuk a gyerek talpáról és a kutya tappancsáról odakerült ipari mennyiségű port, akkor felmérjük, hogy a kárpit milyen vegyszereket bír el. Nem állhat ellen nekünk semmilyen makacs folt. Itt már az autó kárpittisztítás házilag nagy kihívást jelent, ugyanis a megfelelő eszközök és tisztítószerek hiányában csak kínszenvedéssé válik.

Ha jobban preferálja a biológiailag lebomló tisztítószereket, akkor kívánságára azzal tisztítjuk le a szendvics maradékot, olajfoltot, benzin cseppet, almaszószt és narancslevet. Vagy bármi egyebet, ami tökéletesen megállapíthatatlan eredettel rendelkezik és az ön számára is rejtély az ottléte.

Célunk, hogy úgy érezze, mintha most hozta volna el új kocsiját a szalonból. Biztosan nem hagyunk ott semmilyen foltot, csak mert elsőre nem jött le, ahogyan az otthon azért előfordul.

A gondosan összeválogatott sikáló és dörzsölő keféknek, rongyoknak, szivacsoknak és egyéb kellékeknek, valamint a speciális tisztítószernek és a gondos, minden apró részletre ügyelő tekintetnek hála, nem marad szennyeződés vagy folt a kocsi kárpitján. Valljuk be, otthon az ember hamarabb feladja.

Ha hosszas töprengés után végül a bőrkárpit mellett döntött, akkor van egy jó hírünk! Kidolgoztunk az Ön számára egy olyan eljárást, amivel a bőr hosszú ideig megőrzi szépségét, fényét és rugalmasságát. A bőrkárpit speciális gondozást igényel. Számunkra ez sem jelent gondot.

20 év tapasztalata garantálja, hogy az autó makulátlan tiszta lesz kívül és belül, de ami a kárpitot illeti, ott varázslat készül.

Tiszta lesz az autó akkor is, ha elviszi egy benzinkútra, kiporszívózza és betolja az automata a mosóba. De ami nálunk történik, az egészen más.

A különbség olyan, mintha úszni szeretne, és el kéne döntenie, hogy a kádban, a Velencei-tóban vagy Hawaiin teszi mindezt. Jó dolog kádban fürödni és a Velencei-tó se rossz, de ha választhat, akkor valószínűleg Hawaiira utazik, igaz?

Éppen ezért kár az autó kárpittisztítással házilag vesződni. Időben is sokkal több, ráadásul az eredmények sem olyanok. Az általunk kárpittisztított autóba beülni hasonló élmény, mint meglátni Hawaii messze földön híres naplementéjét, amire oly rég óta vágytunk. Kihagyhatatlan!