Tisztelet az asszonyok áldott kezének, amiért a koszos konyhából újra tiszta otthont varázsol. Ám ha autóról van szó, akkor azt jobb férfi kézre bízni. A finom női kezeket kímélni kell. Hiszed vagy sem, az autód tele van olyan résekkel, sarkokkal, rejtett zugokkal, amiről nem is álmodtál. Itt bújik meg a kutya szőre, a gyerek szendvicsmaradéka, a rég eltűnt garázskulcs és a nagyi 1000 éves fülbevalója.

Ezekhez van szemünk és megfelelő technológiánk, hogy alaposan kipucoljuk amitől aztán úgy érzed majd mintha tényleg egy új autóba ülnél be az autószalonban.

Ha nekiestünk a porszívóval és kiszívtuk a gyerek talpáról és a kutya tappancsáról odakerült ipari mennyiségű port, akkor felmérjük, hogy a kárpit milyen vegyszereket bír el. Nem állhat ellen nekünk semmilyen makacs folt. Ha jobban preferálod a biológiailag lebomló tisztítószereket, akkor kívánságodra azzal tisztítjuk le a szendvicsmaradékot, olajfoltot, benzincseppet, almaszószt és narancs levet. Vagy bármi egyebet, ami tökéletesen megállapíthatatlan eredettel rendelkezik és számodra is rejtély az ottléte.

Célunk, hogy úgy érezd, mintha most hoztad volna el az új kocsidat a szalonból, biztosan nem hagyunk ott semmilyen foltot, csak mert elsőre nem jött le, ahogyan az otthon azért előfordul. A gondosan összeválogatott sikáló és dörzsölő keféknek, rongyoknak, szivacsoknak és egyéb kellékeknek, valamint a speciális tisztítószernek és a gondos, minden apró részletre ügyelő tekintetnek hála, nem marad szennyeződés vagy folt a kocsi kárpitján.

Ha hosszas töprengés után végül a bőrkárpit mellett döntöttél, akkor kidolgoztunk számodra egy olyan eljárást, amivel a bőr hosszú ideig megőrzi szépségét, fényét és rugalmasságát. A bőrkárpit speciális gondozást igényel. Számunkra ez sem jelent gondot.

20 év tapasztalata garantálja számodra, hogy az autó makulátlan tiszta lesz kívül és belül, de ami a kárpitot illeti, ott varázslat készül. Tiszta lesz az autó akkor is, ha elviszed egy benzinkútra, kiporszívózod és betolod az automata a mosóba. De ami nálunk történik, az egészen más. A különbség olyan, mintha úszni szeretnél, és el kéne döntened, hogy a kádban, a Velencei tóban vagy Hawaiin teszed mindezt. Jó dolog kádban fürödni és a Velencei tó se rossz, de ha választhatsz, akkor valószínűleg Hawaiira utazol, igaz?

Az általunk kárpittisztított autóba beülni hasonló élmény, mint meglátni Hawaii messze földön híres naplementéjét, amire oly rég óta vágytunk. Kihagyhatatlan!