Autókozmetika Budapest

Autókozmetikai kezelésünk során járműve professzionális tisztítást kap. Az eredmény és így az élmény is olyan, mintha egy új autót kapna. Autókozmetika szolgáltatásunk idejére csereautót biztosítunk.

Külső autókozmetika

Autópolírozás Budapest - Best Autókozmetika Kft
Fényesítő polírozás - Best Autókozmetika Kft

Polírozás

Autója fényezése már nem a régi, vesztett fényéből, esetleg karcos lett?
Újjá tudjuk varázsolni, professzionális technológiával régi fényét visszaadjuk. Az idő múlásával és a külső környezeti hatásoknak köszönhetően a festett felületek folyamatosan veszítenek fényességükből, melyet a polírozás folyamatával visszafordíthatunk. Az alábbi gombra kattintva nézze meg autó polírozás szolgáltatásunkat.

 

POLÍROZÁS ÁRAKFÉNYESÍTŐ POLÍROZÁSTELJES TÖBBFÁZISÚ POLÍROZÁS
SZEMÉLYAUTÓ25,000 – 30,000 Ft40,000 – 50,000 Ft
EGYTERŰ30,000 – 40,000 Ft40,000 – 60,000 Ft
TEREPJÁRÓ30,000 – 35,000 Ft50,000 – 60,000 Ft
Nanokerámiás autókezelés Budapest - Best Autókozmetika Kft

Nanokerámiás kezelés

Nasiol Ceramic Protect 9H használatával a jármű fényezése rendkívül magas fényű, csillogó, karcálló, víz lepergető hatású lesz, amelynek köszönhetően növeli a jármű értékét. A nanokerámiás kezelés megvédi autóját minden olyan környezeti és mechanikai hatástól, mint az UV sugárzás okozta mattulás, mosási karcok, valamint a savak és lúgok okozta felületi állagromlás. Az alábbi gombra kattintva nézze meg Nanokerámiás kezelés szolgáltatásunkat.

Belső autókozmetika

Belső autókozmetika szolgáltatásunk egyaránt igénybe vehető részlegesen, vagy teljes egészében. Fő szolgáltatásaink közé tartozik a nanotechnológiás kárpitimpregnálás, a autó belső bőrfelületeinek tisztítása és ápolása, valamint a klímatisztítás – ózongenerátoros klíma fertőtlenítéssel.

Komplett belső autókozmetika Budapest - Best Autókozmetika Kft

Komplett belső autókozmetika

Alapos porszívózás után levegő pisztollyal kifújjuk a szennyeződést a legapróbb résekből is, majd vegyszeres szőnyegtisztító géppel átszívjuk a tető kárpitot, az üléseket, és a padlót. Vegyszeresen lemosunk minden bőr és műanyag felületet, szárítjuk és matt selyemfényű ápolóval leápoljuk. Az ablakokat foltmentesre tisztítjuk. 

Részleges autókozmetika Budapest - Best Autókozmetika Kft

Részleges kárpittisztítás

Ha csak az ülés foltos, vagy netán a padlóra folyt ki a kakaó, abban az esetben is szívesen segítünk, problémáját megoldjuk egyedi díjszabás mellett. 

Nanotechnológiás autókárpit impregnálás Budapest - Best Autókozmetika Kft

Nanotechnológiás kárpitimpregnálás

A rendszeres autókozmetika csodákat tesz a járművel, de érthető okból erre nem kerül sor hetente. Éppen ezért, gyermekes családoknál, rendszeresen szállított kisállatok miatt, bizonyos munkakörülmények mellett vagy az érzékenyebb anyagú, -színű kárpitok esetében indokolt lehet egy tartós szennyeződés elleni védelem létrehozása a kárpiton. Ezt biztosítja az autóápolás egyik csúcstechnológiás elemének tekinthető nanovédelem, amely nedvesség és folttaszítóvá teszi a kárpitozott felületeket. Természetesen csak tiszta kárpiton van értelme az alkalmazásának.

Az eljárás során a speciális nanotechnológiás impregnáló anyagot – amely nem mellesleg színtelen és szagtalan is – nagy körültekintéssel, egyenletesen felhordjuk és eloszlatjuk a kárpit felületeken.

Ezután, ha valami kiömlene, vagy esős időben szállna be az autóba csodálkozni fog, hogy a szövet mennyire taszítja a nedvességet. Semmi nem hagy rajta nyomot. Tekintse meg videónkat!

Autóbelső bőrfelületek tisztítása és ápolása Budapest - Best Autókozmetika Kft

Autó bőrápolás

Belső bőrfelületek tisztítása és ápolása.

Autó bőrápolási szolgáltatásunk a belső bőrfelületek bőrápoló szerrel történő kezelését jelenti. A tisztított bőrfelületet különleges minőségű svájci bőrápoló krémmel egyenletesen lekenjük és bedörzsöljük, mellyel ápolunk és selymesen fényesítjük a felületet.

Ózongenerátoros klíma fertőtlenítés, teljes szagtalanítás - Best Autókozmetika Kft

Klímafertőtlenítés – Ózongenerátoros klíma fertőtlenítés, teljes szagtalanítás

Az autóápolás nem csak tisztaságot eredményez és óvja a járművet. Egészségügyi jelentősége is van! Ez mindenki számára, de különösen kisgyermekek és idősek esetében fontos! A legtöbb autós nem tudja, hogy kórokozók, élősködők milliói képesek megtelepedni az autókárpitban, az egyes alkatrészeken és különösen a levegő járatokban. A baktériumok, penészgombák, vírusok, atkák számára ideális, enyhén párás közegben elszaporodhatnak. Belélegezve könnyen makacs légúti, allergiás megbetegedéseket képesek okozni. Hasonló hatást okozhatnak vegyi anyagok és oldószer maradványok is.

Egyedülálló módon, mindezeket maradéktalanul eltávolítjuk járművéből. Az ózongenerátoros tisztítás elpusztítja az egészségre káros kórokozók 100%át és megszünteti a kellemetlen szagokat és azok forrását is.

Kérje rendszeresen az ózonos kezelést szerettei egészségéért!

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSUNK

Jelenleg a motorkozmetika egyéb szolgáltatásunkon belül a motormosás és motortér tisztítás érhető el.

Motormosás – Motorkozmetika - Best Autókozmetika Kft

Motormosás –

Motorkozmetika

Motor és motortér vegyszeres tisztítása:

  • Motor alapos tisztítása, konzerváló ápolása
  • Motortér alapos tisztítása, konzerváló ápolása
  • Motorháztető alapos tisztítása, konzerváló ápolása

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra van szüksége, vagy időpontot kíván foglalni, akkor az alábbi telefonszámon keresse Ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink válaszolnak az Ön kérdéseire.

 

Autókozmetika Budapest – Best Autókozmetika Kft – +36 (20) 4600-700

Best Autókozmetika Szalon

1205 Budapest,
Határ út 51.

Telefon

E-mail

info@bestautokozmetika.hu

Nyitva tartás

Hétfő: 07 - 20
Kedd: 07 - 20
Szerda: 07 - 20
Csütörtök: 07 - 20
Péntek: 07 - 20
Szombat: 08 - 20
Vasárnap: 08 - 20

Üzenjen nekünk