Free cookie consent management tool by TermsFeed
+36 (20) 444 – 0077

Autókozmetika Budapest

Autókozmetikai kezelésünk során járműve professzionális tisztítást kap. Az eredmény és így az élmény is olyan, mintha egy új autót kapna. Autókozmetika szolgáltatásunk idejére csereautót biztosítunk.

Külső autókozmetika

Fényesítő polírozás - Best Autókozmetika Kft

Autópolírozás

Autója fényezése már nem a régi, vesztett fényéből, esetleg karcos lett?
Újjá tudjuk varázsolni, professzionális autó polírozási technológiával régi fényét visszaadjuk. Az idő múlásával és a külső környezeti hatásoknak köszönhetően a festett felületek folyamatosan veszítenek fényességükből, melyet a polírozás folyamatával visszafordíthatunk. Az alábbi gombra kattintva nézze meg autó polírozás szolgáltatásunkat.

 

POLÍROZÁS ÁRAK FÉNYESÍTŐ POLÍROZÁS TELJES AUTÓ POLÍROZÁS
Személygépkocsi
(PL:Vw Polo, Golf, Bmw 3)
30,000 Ft -tól 50,000 Ft -tól
Terepjáró / Egyterű
(PL:Bmw X5, X7, Vw Sharan)
40,000 Ft -tól 65,000 Ft -tól

Teljes polírozásnál a sötét színű autóknál 60% felárat számolunk!

Autópolírozás Budapest - Best Autókozmetika Kft

Taxipolírozás

A taxik fóliájába sajnos bele ül idővel a szennyeződés, ami a rendszeres mosással sem jön le.

Ezért érdemes évente políroztatni, hogy vissza nyerje autója eredeti fényét és a szemlén is simán átmenjen!

Ehhez kínálunk Önnek egy nagyszerű lehetőséget, mellyel két óra alatt komoly taxis kedvezménnyel csodát teszünk autójával!

Akciós árunk: 40 000Ft.–  helyett most csak 30 000 Ft-ért!

Nanokerámiás autókezelés Budapest - Best Autókozmetika Kft

Nanotechnológiás autóápolás

Nasiol Ceramic Protect 9H használatával a jármű fényezése rendkívül magas fényű, csillogó, karcálló, víz lepergető hatású lesz, amelynek köszönhetően növeli a jármű értékét. A nano kerámia bevonat megvédi autóját minden olyan környezeti és mechanikai hatástól, mint az UV sugárzás okozta mattulás, mosási karcok, valamint a savak és lúgok okozta felületi állagromlás. Az alábbi gombra kattintva nézze meg Nanokerámiás kezelés szolgáltatásunkat.

Nanokerámiás autókezelés Budapest - Best Autókozmetika Kft

Fényszóró polírozás

Idővel az autó polikarbonát fényszóróján található UV-védő lakkréteg elkezd besárgulni. Ha esetleg nincs ilyen védőréteg, akkor a fényszóró anyaga (mint minden műanyag) az UV sugárzás hatására elkezd bomlani és egy vékony, matt réteg keletkezik, ami előbb-utóbb már a fényt sem engedi át annyira. Minden, amivel a fényszóró találkozik, azaz por, kavicsok, rovarok, jégdarabok, amikor a fényszórónak ütköznek, apró, néhány mikronos karcolást ejt rajta. Minden ilyen karcolás egy lépéssel közelebb viszi a mattulás felé a fényszórót. Az alábbi gombra kattintva nézze meg Fényszóró polírozás szolgáltatásunkat.

Belső autókozmetika

Belső autókozmetika szolgáltatásunk egyaránt igénybe vehető részlegesen, vagy teljes egészében. Fő szolgáltatásaink közé tartozik a nanotechnológiás kárpitimpregnálás, az autó belső bőrfelületeinek tisztítása és ápolása, valamint az ózonos autó klíma tisztítás.

Komplett belső autókozmetika Budapest - Best Autókozmetika Kft

Komplett belső autókozmetika

Alapos porszívózás után levegő pisztollyal kifújjuk a szennyeződést a legapróbb résekből is, majd vegyszeres szőnyegtisztító géppel átszívjuk a tető kárpitot, az üléseket, és a padlót. Vegyszeresen lemosunk minden bőr és műanyag felületet, szárítjuk és matt selyemfényű ápolóval leápoljuk. Az ablakokat foltmentesre tisztítjuk. 

Részleges autókozmetika Budapest - Best Autókozmetika Kft

Részleges autókárpit tisztítás

Ha csak az ülés foltos, vagy netán a padlóra folyt ki a kakaó, abban az esetben is szívesen segítünk, problémáját megoldjuk, egyedi díjszabás mellett is vállalunk akár részleges autókárpit tisztítást. 

Nanotechnológiás autókárpit impregnálás Budapest - Best Autókozmetika Kft

Nanotechnológiás kárpitimpregnálás

A rendszeres autókozmetika csodákat tesz a járművel, de érthető okból erre nem kerül sor hetente. Éppen ezért, gyermekes családoknál, rendszeresen szállított kisállatok miatt, bizonyos munkakörülmények mellett vagy az érzékenyebb anyagú, -színű kárpitok esetében indokolt lehet egy tartós szennyeződés elleni védelem létrehozása a kárpiton. Ezt biztosítja az autóápolás egyik csúcstechnológiás elemének tekinthető nanovédelem, amely nedvesség és folttaszítóvá teszi a kárpitozott felületeket. Természetesen csak tiszta kárpiton van értelme az alkalmazásának.

Az eljárás során a speciális nanotechnológiás impregnáló anyagot – amely nem mellesleg színtelen és szagtalan is – nagy körültekintéssel, egyenletesen felhordjuk és eloszlatjuk a kárpit felületeken.

Ezután, ha valami kiömlene, vagy esős időben szállna be az autóba csodálkozni fog, hogy a szövet mennyire taszítja a nedvességet. Semmi nem hagy rajta nyomot. Tekintse meg videónkat!

Autóbelső bőrfelületek tisztítása és ápolása Budapest - Best Autókozmetika Kft

Autó bőrápolás

Belső bőrfelületek tisztítása és ápolása.

Autó bőrápolási szolgáltatásunk a belső bőrfelületek bőrápoló szerrel történő kezelését jelenti. A tisztított bőrfelületet különleges minőségű svájci bőrápoló krémmel egyenletesen lekenjük és bedörzsöljük, mellyel ápolunk és selymesen fényesítjük a felületet.

Ózongenerátoros klíma fertőtlenítés, teljes szagtalanítás - Best Autókozmetika Kft

Klímafertőtlenítés – ózonos autóklíma tisztítás, teljes szagtalanítás

Az autóápolás nem csak tisztaságot eredményez és óvja a járművet. Egészségügyi jelentősége is van! Ez mindenki számára, de különösen kisgyermekek és idősek esetében fontos! A legtöbb autós nem tudja, hogy kórokozók, élősködők milliói képesek megtelepedni az autókárpitban, az egyes alkatrészeken és különösen a levegő járatokban. A baktériumok, penészgombák, vírusok, atkák számára ideális, enyhén párás közegben elszaporodhatnak. Belélegezve könnyen makacs légúti, allergiás megbetegedéseket képesek okozni. Hasonló hatást okozhatnak vegyi anyagok és oldószer maradványok is.

Egyedülálló módon, mindezeket maradéktalanul eltávolítjuk járművéből. Az ózongenerátoros tisztítás elpusztítja az egészségre káros kórokozók 100%át és megszünteti a kellemetlen szagokat és azok forrását is.

Kérje rendszeresen az ózonos autóklíma tisztítást szerettei egészségéért!

Amennyiben autókozmetikai szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra van szüksége, vagy időpontot kíván foglalni, akkor az alábbi telefonszámon keresse Ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink válaszolnak az Ön kérdéseire.

 

Autókozmetika Budapest – Best Autókozmetika

Best Autókozmetika Szalon

1205 Budapest,
Határ út 51.

Telefon

+36 (20) 444 – 0077

Nyitva tartás

Hétfő: 07 - 20
Kedd: 07 - 20
Szerda: 07 - 20
Csütörtök: 07 - 20
Péntek: 07 - 20
Szombat: 08 - 20
Vasárnap: 08 - 20