Free cookie consent management tool by TermsFeed
+36 (20) 444 – 0077

Rendkívül fontos egy autó külső és belső tisztán tartása. Ez igaz a klímára is, mely nyáron nagy szolgálatot tesz az autósok számára. Az autóklíma fertőtlenítés Budapest számára is elérhető, ráadásul gyorsan és hatékonyan.

Autóklíma fertőtlenítés Budapesten az egészség megőrzése érdekében

Főként az egészség megőrzése érdekében van szükség erre, mivel a nedves környezet kiváló a különféle baktériumok számára, amelyek kisebb megbetegedést okozhatnak az utastérbe jutva. Különösképpen a csecsemőkre, kisgyerekekre és idősekre kell ügyelni, ugyanis nekik gyengébb az immunrendszerük. Azonban a rendszeres tisztíttatás megakadályozza ezeknek a megbetegedéseknek a bekövetkezését.

Brit kutatók bebizonyították, hogy a gépjárművek utastere sokkal több kórokozónak ad otthont, mint egy felmosórongy. Ezért legalább évi 3-szor sort kell keríteni a klíma kitakarítására.

Autóklíma fertőtlenítés Budapesten már ózonnal is

Miért válasszuk az ózonos klímatisztítást? Annak érdekében, hogy tartós legyen a tisztaság az ózonos autóklímatisztítást alkalmazzuk, mivel az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítőszer.

Teljes mértékben környezetbarát, vegyszer és allergének nélkül tisztítja, fertőtleníti az utasteret. Nem hagy hátra vegyszer maradványokat.

Az eljárás fő mozgatórugója az ózongenerátor, mely lényegében egy nagy teljesítményű ipari légtisztító gép. Elpusztítja a baktériumokat, gombákat, spórákat, atkákat és megszünteti a kellemetlen szagokat.

Az egészség mellett a másik fontos tényező, hogy csökkentsük a meghibásodások lehetőségét. Ha rendszeresen karbantartjuk a klímát, akkor elkerülhetjük ennek megvalósulását, amivel időt és pénzt spórolhatunk.

Az ózonos autóklíma fertőtlenítés Budapest számos pontján elérhető, ha azonban a legjobb helyet szeretné választani keresse fel szalonunkat, ahol számos más szolgáltatással is várjuk!

Autóklíma fertőtlenítés Budapesten, a Best Autókozmetikában!