Előfordul, hogy az autónk veszít fényességéből, a karcosságról nem is beszélve, ami sajnos az évek és a használat velejárója. A probléma könnyen orvosolható. Látogasson el szalonunkba, és mi újjá varázsoljuk szeretett autóját!

A polírozások előtt minden esetben felülettisztítással és mosással kezdünk.

Autókozmetikánkban két fajta eljárás közül választhat: fényesítő, illetve teljes autó polírozás.

Amennyiben az a célja, hogy fényesebb legyen az autó felülete, akkor a fényesítő polírozás a célszerű választás. Ez a fajta autó polírozás karc eltüntetésre is alkalmas, de nem a túl mélyekre, ugyanis arra másik eljárás javasolt. Maga a polírozási folyamat 5-6 óra alatt kész.

A fényezés abban is segít, hogy eltünteti azokat a szennyeződéseket, amelyekhez nem elég egy mosás. Például madárürülék, rovarok, fákról lecsepegett gyanta.

Akkor ajánlott ezt a polírozást választani, ha az autója még nem túl régi, illetve kevés alkalommal járt gépi mosóban.

Abban az esetben, ha autója már korosabb, érdemes a többfázisú, mély polírozást választani. Ez egy alapos, mély karcolásokat eltüntető kezelés, amely visszaadja autója újkori külső megjelenését. Ez jóval több idő alatt készül el, 10-12 óra.

Árak tekintetében a fényesítő autó polírozás ára 25 000 forinttól, míg a teljes autó polírozás ára 40 000 forinttól kezdődik.

Hatékony és megbízható autópolírozás Budapesten! Keresse szalonunkat a XX. kerületben!