Free cookie consent management tool by TermsFeed
+36 (20) 444 – 0077

Előfordul, hogy az autónk veszít fényességéből, a karcosságról nem is beszélve, ami sajnos az évek és a használat velejárója. Az autó polírozás Budapest utcáinak forgalma miatt is szükségessé válhat, hiszen könnyen érheti autókat baleset. A probléma könnyen orvosolható. Látogasson el szalonunkba, és mi újjá varázsoljuk szeretett autóját!

Hogyan történik az autó polírozás Budapesten?

Az autó polírozás Budapest, Határ út 51. szám alatti műhelyben történik. Rendelkezésünkre állnak olyan kiváló minőségű szerek és munkagépek, amelyekkel biztosítani tudjuk, hogy az egyik legmagasabb minőségű, precíz munkát végezzük el.

Az autó polírozások előtt minden esetben felülettisztítással és mosással kezdünk. Ez elengedhetetlen, hiszen, ellenkező esetben a szennyezett autónak csak ártanánk.

Autókozmetikánkban két fajta eljárás közül választhat: fényesítő, illetve teljes autó polírozás.

Amennyiben az a célja, hogy fényesebb legyen az autó felülete, akkor a fényesítő polírozás a célszerű választás. Ez a fajta autó polírozás karc eltüntetésre is alkalmas, de nem a túl mélyekre. Ennek oka, hogy arra másik eljárás javasolt. Maga a polírozási folyamat 5-6 óra alatt kész.

A fényezés abban is segít, hogy eltünteti azokat a szennyeződéseket, amelyekhez nem elég egy mosás. Például madárürülék, rovarok, fákról lecsepegett gyanta.

Akkor ajánlott ezt a polírozást választani, ha az autója még nem túl régi, illetve kevés alkalommal járt gépi mosóban.

Abban az esetben, ha autója már korosabb, érdemes a másik típusút választani, azaz a többfázisú, mély autó polírozást Budapesten. Ez egy alapos, mély karcolásokat eltüntető kezelés, amely visszaadja autója újkori külső megjelenését. Ez jóval több idő alatt készül el, 10-12 óra.

Mennyibe kerül az autó polírozás Budapesten?

Árak tekintetében a fényesítő autó polírozás ára 25 000 forinttól, míg a teljes autó polírozás ára 40 000 forinttól kezdődik.

Tipp: Amennyiben a tökéletességre törekszik, azaz az igazán új és exkluzív megjelenésű autó külsőre, válassza a nanotechnológiás autóápolást! Ezzel autója rendkívül magas fényt ap, ráadásul védve lesz a környezeti károktól, az időjárástól és a karcoktól. Vízlepergető hatásának köszönhetően pedig még könnyebb lesz autója szépségének megőrzése a mindennapok során.

Hatékony és megbízható autó polírozás Budapesten! Keresse szalonunkat a XX. kerületben, a Határ út 51. szám alatt, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!