Autó polírozás Budapest - Best Autókozmetika Szalon

Autó polírozás Budapest

 

Fényesítő autó polírozás, s autója visszakapja régi fényét. Mély karcolásokat is eltüntető teljes több fázisú polírozás. Autó polírozás Budapest XX. kerület Határ út 51.

1. Fényesítő autó polírozás

Ha szép, fényes felületet szeretne, autójának kérje a fényesítő polírozást.A polírozást egy alapos felülettisztítással, mosással kezdjük, hiszen eltávolítani szeretnénk a karcokat, nem újabbakat hozzáadni. A fényezésen több olyan szennyeződés lehet, amit egyesével, különböző eszközökkel és szerekkel kell eltávolítani, s amiket egy sima mosás nem hoz le, mint például:

  • – kátránycseppek (a legtöbb autó alsó részén sok, az útról felhordott fekete pötty van);
  • – rovarok (nem csak a szélvédő van tele időnként velük, hanem a kevésbé látható részek, rések is);
  • – gyanta (fáról rácsepegett vagy fa virágjával, termésével rákerült);
  • – madárürülék (sok esetben úgy rászárad, hogy ….);
  • – macskák, nyest által felvitt szennyeződések (nem részletezzük 😊);

Az autót ezután teljesen megszárítjuk, kimaszkoljuk a kényes részeket.
A fényesítő polírozás során egy közepes szemcséjű polírozó pasztát hordunk fel a felületre és ezeket alaposan, alacsony fordulatszámú, speciálisan erre a célra készített ipari polírozógépekkel eldolgozzuk. Különösen ügyelünk arra, hogy az autó minden felületi részét elérjük (ott is, ahol ügyfeleink általában nem nézik meg), és egyenletes csillogást adjunk a felületnek.
A polírozás során a karcok jelentős része teljesen eltűnik, az autót közel szalon állapotra hozzuk.
Sokan azért fordulnak hozzánk, mert a házilag megpróbálták és rájöttek, hogy ez nehéz és több órás munka, vagy esetleg egy nem megfelelően felkészült szolgáltatónál nem olyan eredményt kaptak, amit elvártak. Hologramos lett, nem lett egyenletes a fény, nem tűntek el a karcolások.
A polírozást sok helyen el lehet rontani, megfelelő eszközök (gépek, polírfejek), megfelelő paszták, teljesen tiszta felület és sok munka kell hozzá, és néhány éves rutin sem árt. Mi büszkék vagyunk rá, hogy kollégáink több évtizedes tapasztalatának köszönhetően hozzánk sokan járnak vissza, hozzánk hozzák políroztatni az autójukat, aztán akár évek múlva a következőt is.
Fényesítő polírozást akkor érdemes választania, ha az autója viszonylag új, kevés alkalommal járt gépi mosóban, vagy nem nagyon régen esett át egy teljes mély polírozáson. Egyéb esetekben, amikor A fényesítő polírozás egy 5-6 órás munka, ezért előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges. Amikor megérkezik, felmérjük az autó állapotát és a szükséges munkamennyiség függvényében pontosítjuk az árajánlatot. Ha kérdése van, hívjon telefonon bizalommal, minden kérdésére szívesen válaszolunk!

Fényesítő autó polírozás Budapest XX. kerület : (20) 4600 – 700

Fényesítő autópolírozás Budapest - Best Autókozmetika Kft

Árak

SZEMÉLYAUTÓ25,000 – 30,000 Ft
EGYTERŰ30,000 – 40,000 Ft
TEREPJÁRÓ30,000 – 35,000 Ft

2. Teljes – több fázisú – autó polírozás

Ha egy alapos, a mély karcolásokat is eltüntető teljes kezelést szeretne, kérje a mély polírozást.
Természetesen ezt a kezelést is egy alapos mosással, minden makacs, fényezésen lévő szennyeződés eltávolításával, szárítással és maszkolással kezdjük.

  • A mosás után első fázisban durva szemcsézetű, speciális polírozó pasztával és durva struktúrájú szivacs koronggal kezeljük a felületet, hogy a mély karcolásokat is eltüntessük;
  • A következő fázisban közepes szemcseméretű pasztával és közepes durvaságú szivacs koronggal ismét átcsiszoljuk az autó teljes fényezett felületét;
  • Ezt követően egy nagyon finom szemcsézetű pasztával és extra puha koronggal adjuk vissza autójának az eredeti fényét.
  • Ezt tovább fokozzuk, az autót waxoljuk, mely során védelmet biztosítunk a karosszériának a különböző fizikai behatásoktól. Ezzel még csillogóbb fényt és vízlepergető hatást biztosítunk az egész autónak.

A mély polírozással azok a mélyebb karcok is eltüntethetők, amik a fényesítő polírozással esetleg nem teljesen korrigálhatók. Minden egyes karcra odafigyelünk és mindegyiket, egytől egyig kezelésbe vesszük. (Azok az igazán mély karcok, melyek keletkezésekor megsérült a festékréteg és esetleg az alatta lévő, általában fehér színű alapozóréteg is, sajnos nem tüntethetők el teljesen, ugyanakkor egy mély polírozással ezek mérete és láthatósága is jelentősen csökken!).
A mély polírozás teljesen visszaadja autója újkori fényét s ezt a kiadós waxolás még időtállóvá is teszi. Ha valahol meg kell jelennie, érdemes előtte elvégezni a kezelést, hogy az autója sokkal fiatalabbnak, közel új állapotúnak nézzen ki.
A mély polírozás munkaideje lényegesen több, mint a fényesítő polírozásé, ezért általában 10-12 órára itt kell hagyja az autóját. Előzetes bejelentkezés és időpontegyeztetés szükséges! Ha kérdése van, hívjon bizalommal, minden kérdésére szívesen válaszolunk!

Teljes – több fázisú – autó polírozás Budapest XX. kerület : (20) 4600 – 700

Teljes – több fázisú – autó polírozás Budapest - Best Autókozmetika Kft

Árak

SZEMÉLYAUTÓ40,000 – 50,000 Ft
EGYTERŰ40,000 – 60,000 Ft
TEREPJÁRÓ50,000 – 60,000 Ft
Sötét fényezésű autóknál 30% felárat számolunk!

Miért minket válasszon?

Az elmúlt években polírozott több száz autó után elmondhatjuk, hogy minden lehetséges fényezett felületre és az azon lévő hibákra tudunk megoldást vagy szaktanácsot adni.

Milyen eszközöket használunk a polírozás során?

– különböző szennyeződések eltávolítására szolgáló szerek;
– excenteres és egyszerű forgású, állítható fordulatszámú polírozógépeket;
– polírfejek, különböző sűrűségű és puhaságú textil- és szivacsfejek a különböző pasztákhoz;
– polírpaszták különböző szemcsemérettel;
– mikroszálas és textil törlőkendők.

És ahonnan már nincs tovább, az a Nanotechnológiás kerámia bevonat

Nanotechnológiás kerámia bevonat Budapest - Best Autókozmetika Kft

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra van szüksége, vagy időpontot kíván foglalni, akkor az alábbi telefonszámon keresse Ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink válaszolnak az Ön kérdéseire.

 

Autó polírozás Budapest – Best Autókozmetika Kft – +36 (20) 4600-700

Best Autókozmetika Szalon

1205 Budapest,
Határ út 51.

Telefon

E-mail

info@bestautokozmetika.hu

Nyitva tartás

Hétfő: 07 - 20
Kedd: 07 - 20
Szerda: 07 - 20
Csütörtök: 07 - 20
Péntek: 07 - 20
Szombat: 08 - 20
Vasárnap: 08 - 20

Üzenjen nekünk