Free cookie consent management tool by TermsFeed
+36 (20) 444 – 0077

Nincs olyan folt, amilyet még nem láttunk.

Jöjjön el hozzánk, és szalonállapotú belső kárpitot kap a Best Autókozmetikától!

Autó kárpittisztítás Budapest

 

Szalon új autóbelsőt szeretne? Kárpit, bőrkárpit üléskárpit és padlótisztítás. Autó kárpittisztítás Budapest legjobb autókozmetikájában

 

Szalon új belsőt szeretne autójának? A legjobb helyen jár!

Best Autókozmetika Szalon, a kárpittisztítás szakértője: Komplett belső autókozmetikai szolgáltatásunkkal az új autókéhoz hasonlítható tiszta belső teret biztosítunk autójának!
Képzelje el, milyen kellemes érzés úgy beülni autójába, mintha egy szalon új autóba ülne?

Mit tartalmaz a komplett belső autókozmetikai szolgáltatásunk?

  • teljes porszívózást (a kárpitokat, a szöveteket, a szőnyegeket, az összes elérhető helyet alaposan kiporszívózzuk);
  • az összes makacs szennyeződést eltávolítjuk (a különböző foltokhoz különböző vegyszereket és módszereket használunk, pont úgy, mint amikor a ruhákból szedjük ki a foltot);
  • célszerszámokkal és kézi munkával kitakarítjuk a réseket is (igen, előkerül a régen keresett kulcs, az apró, sokszor a beejtett ételmaradék is);
  • a szövet részeket vegyszerrel bepermetezzük, ronggyal vagy puha kefével átdörzsöljük;
  • majd tiszta vizes szőnyegtisztító géppel kiszívjuk és alaposan szárítjuk,
  • vegyszeresen lemossuk és leápoljuk a műanyag felületeket (a szellőző lamellákat is természetesen);
  • megtisztítjuk az összes üvegfelületet.

Autókárpit tisztítás után a végeredmény egy teljesen tiszta, száraz, illatos, újszerű autóbelső, amibe egy élmény újra beülni. Minden bizonnyal ismeri azt az érzést, amikor egy hosszabb szerviz után újra a saját autójába ülhet, és a megszokott érzések köszönnek vissza. Ilyen élmény az alaposan kitakarított autóba is visszaülni, a környezet megszokott, ismert, de minden patyolattiszta.

Leette a gyerek? Összeszőrözte a kutya? Sáros lett a kiránduláson? Rosszul lett a nagynéni?

Számunkra a legkoszosabb belső tér sem kihívás. Első körben géppel állunk neki, de utána a gondos, alapos kézi takarításé a főszerep. A legapróbb résekből, sarkokból is kiszedjük a koszt, tisztítjuk a kárpitot, kínosan ügyelünk a részletekre.
Ez a szolgáltatás nem csak egy sima takarítás, hanem olyan, mint az otthoni nagytakarítás, amikor elhúzzuk a szekrényeket, kiszedjük a sarokból a pókhálót, lemossuk az ajtókat is.

A bőrkárpit speciális törődést igényel!

A bőr vagy félbőr belső igazi luxus érzetet kínál, az ápolásának is megvannak a maga speciális igényei. A bőrtípusok különbözőek, még akár márkán belül is, amik általában eltérő törődést igényelnek. A legfontosabb azonban, hogy a bőrkárpitot rendszeresen ápolni kell ahhoz, hogy ne kezdjen el idő előtt öregedni, kopni és töredezni.
Ezért a bőrápolásra külön csomagot dolgoztunk ki, melyet itt talál: Autó Bőrápolás

Garantáljuk az elégedettségét!

Csapatunk évek óta együtt dolgozik. Nem kell kísérletezzünk új módszerekkel, vagy anyagokkal, már mindenre évtizedes rutin alakult ki, tudjuk, hogy mi az, ami jól működik, és mi az, ami nem. A csapatunk tagjai azért maradtak együtt, mert szeretik, amit csinálnak és minden egyes munkába ezzel a hozzáállással kezdenek bele. Nekünk tényleg az a fontos, hogy Ön elégedett legyen a végén, fizetségünk az a mosoly, amit az ügyfeleink arcán látunk, amikor átadjuk a kész autót.

Kérdése van a autókárpit tisztítással kapcsolatban? Szívesen válaszolunk!

A belső autókozmetika egy egész napos munka, ezért szükséges a telefonos időpontfoglalás is, foglaljon időpontot most!
Komplett, vagyis külső és belső kozmetikai szolgáltatás megrendelésekor ingyenes csere autót biztosítunk.
Más esetben napi 4000 Ft-tól klímás bérautót.

Szalonállapotú belső kárpit a Best Autókozmetikától

Bármennyire is ügyelünk autónk tisztaságára, megtörténik, hogy ruhánkról vagy élelmiszertől szennyeződés kerül a kárpitra. Egy idő után az elhasználódás jelei, és sajnos szagai is megjelennek. Bár nem lehetetlen, de kellemetlen érzés így utazni. Ha a teljes körű belső autókozmetika még nem is aktuális, de egy gyors kárpittisztítás rendszeres időközönként segíthet járműve belső frissességét, új autó érzését fenntartani.

Autókárpit tisztítás árak

SZEMÉLYAUTÓ 40,000 Ft -tól 
EGYTERŰ / TEREPJÁRÓ 50,000 Ft -tól

Instant kárpittisztítás profi minőségben

A szolgáltatás része a belső szőnyegek és kárpitok alapos porszívózása és gyorsan illanó vegyszerrel való megtisztítása, illetve a műanyag felületek ápolása is.

A szövet részeket vegyszerrel bepermetezzük, ronggyal vagy puha kefével átdörzsöljük, majd tiszta vizes szőnyegtisztító géppel kiszívjuk és alaposan szárítjuk.

Üléskárpit és padlótisztítás

Autónk még nem igényli a belső tisztítást, frissessége is adott, de foltos lett a kárpit vagy a padlófilc. Zavarja a szemünket, ám egy instant kárpittisztítás nem lenne elég a makacs folt esetében? Erre találtuk ki a gyors, alapos, mélytisztító hatású kárpit és padló kezelést. A szennyeződések nyomtalanul tűnnek el általa.

Bízza szakértelmünkre autója kárpittisztítását!

Amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra van szüksége, vagy időpontot kíván foglalni, akkor az alábbi telefonszámon keresse Ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink válaszolnak az Ön kérdéseire.

 

Autókárpit tisztítás Budapest – Best Autókozmetika Kft – +36 (20) 444-0077

Best Autókozmetika Szalon

1205 Budapest,
Határ út 51.

Telefon

+36 (20) 444 – 0077

Nyitva tartás

Hétfő: 07 - 20
Kedd: 07 - 20
Szerda: 07 - 20
Csütörtök: 07 - 20
Péntek: 07 - 20
Szombat: 08 - 20
Vasárnap: 08 - 20