Free cookie consent management tool by TermsFeed
+36 (20) 444 – 0077

Autó kárpittisztítás –  Bőrápolás 

Alapos ápolással hosszú életűvé teheti autója belső bőrfelületeit. Autó bőrápolás Budapest legjobb autókozmetikájában

Belső autókárpit tisztítás – Bőrápolás

Az elegáns megjelenést folyamatosan biztosító tiszta és ápolt bőrülések érdekében rendszeres és alapos ápolással hosszú életűvé teheti autója belső bőrfelületeit.

Autó bőrápolás Budapest

A bőrülések és bőrkárpit az autó ékköve. A bőrbelső szép és elegáns, és amikor eladja az autóját, emiatt jelentős felárral teheti meg.

Ahhoz, hogy a bőrfelületek jól szolgálják Önt és kitartsanak az autó élettartamán keresztül rendszeres ápolást és karbantartást igényelnek.

A valódi bőr egy lélegző, könnyen „öregedő”, szinte élő anyag. Fontos a nedvességtartalmának a megőrzése, ha ezt elveszíti, akkor sokkal könnyebben kopik és kirepedezik.

Az ülések a bőrkormánnyal, bőr váltógombbal és könyöklővel együtt az autóbelső legkeményebb használatnak kitett részei. Ruhánkkal folyamatosan dörzsöljük, bőrfelületünkről savak, szennyezőanyagok kerülnek rá még a legkíméletesebb használat mellett is. Előfordul, hogy ráömlik valami, porral szennyeződik, eltömődnek a pórusai, elszíneződik.

A bőrfelületekkel emiatt rendszeresen (legalább félévente) foglalkozni kell, esetenként meg kell tisztítani és minden esetben bőrápolóval kezelni, hogy nedvességtartalmát, rugalmasságát és fényét minél tovább megőrizze.

Fontos, hogy a bőrt csak kiváló minőségű bőrápolószerrel érdemes kezelni, nem megfelelő szerekkel könnyen visszavonhatatlan kárt is lehet okozni egy-egy felületen.

Autókozmetikánkban 20 éve foglalkozunk bőrbelsős autók külső-belső ápolásával, bevált módszereket, eszközöket és anyagokat használunk. Autó bőrápoláskor a megtisztított bőrfelületet különleges minőségű svájci bőrápoló krémmel egyenletesen lekenjük és bedörzsöljük, mellyel ápolunk és selymesen fényesítjük a felületet.

Ha ismét illatos, tiszta belső terű autóba szeretne visszaülni, ne felejtse el a bőrápolási szolgáltatásunkat!

Ha kérdése van, vagy időpontot foglalna autókozmetikai szolgáltatásainkhoz, hívjon minket!

Autó bőrápolás Budapest - Best Autókozmetika szalon

Bőrápolás árak

SZEMÉLYAUTÓ  3,000 – 5,000 Ft
EGYTERŰ  3,000 – 5,000 Ft
TEREPJÁRÓ  3,000 – 5,000 Ft

Bízza szakértelmünkre bőrkárpitjának bőrápolását!

Amennyiben autókárpit tisztítás szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra van szüksége, vagy időpontot kíván foglalni, akkor az alábbi telefonszámon keresse Ügyfélszolgálatunkat, ahol szakembereink válaszolnak az Ön kérdéseire.

 

Autó Bőrápolás Budapest – Best Autókozmetika Kft – +36 (20) 444-0077

Best Autókozmetika Szalon

1205 Budapest,
Határ út 51.

Telefon

+36 (20) 444 – 0077

Nyitva tartás

Hétfő: 07 - 20
Kedd: 07 - 20
Szerda: 07 - 20
Csütörtök: 07 - 20
Péntek: 07 - 20
Szombat: 08 - 20
Vasárnap: 08 - 20