Free cookie consent management tool by TermsFeed
+36 (20) 444 – 0077

Gyakran látjuk a hozzánk érkezők kérdéseiből, viselkedéséből, hogy egy picit „szégyenkezve” hozzák be hozzánk az autójukat például kárpittisztításra, ha az nagyon koszos. Sok esetben az autó már hónapok, de előfordul, hogy évek óta nem látott takarítást, és ahogy sokan mondják, egyszerűen dzsuvás. 

Ebben semmi meglepő, vagy szégyellnivaló nincs. Ugyanis ez a dolgunk, takarítunk, megtisztítunk. A nagyon koszos autókárpitok is új életre kelnek hatékony kárpittisztítás módszerünknek köszönhetően, a legkoszosabb külső is csillogó lesz.

A legviccesebb az egészben, hogy éppen az elhanyagolt, nem takarított kárpitok, sokat látott csomagtartók, elkoszolódott ülések, besötétült ülések esetén lehet a legnagyobbat villantani. Ezek megújításakor lesz a legnagyobb a változás. 

A felületek természetes kopásával nem igazán lehet mit kezdeni (cserélni lehet az elemeket). De ami koszos, az kárpittisztítással megtisztítható, és ha nem vagy csak kicsit kopott, akkor szinte újszerűvé varázsolható.

A rendszeres kárpittisztítás előnyei

Nemcsak eladás előtt érdemes megcsináltatni egy teljes külső-belső tisztítást, egy alapos kárpittisztítást vagy autópolírozást, hanem egyszer-egyszer állagmegóvási céllal is. De talán a legfontosabb, a saját jó érzésünk miatt is. 

Egy újszerű, illatos belterű autóba beülni egyszerűen kellemes érzés, visszaadja az önbizalmunkat, úgy érezhetjük, hogy most minden rendben van körülöttünk. Akkor is, ha csak munkaeszközként tekintünk az autóra – sőt, annál inkább, mert az azt jelenti, hogy sok időt töltünk benne. Akkor is, ha közlekedési eszközként kezeljük. Hiszen, ha a lakásunk tiszta, akkor jó érzés, ha az autónk is az. 

Azok, akik ékszerként, státusz-szimbólumként vagy hobbi célra tartják az autójukat, gyakran járnak hozzánk kárpittisztítás céljából, hogy az autójuk mindig makulátlan tisztaságú legyen.

Sok olyan ügyfél kér kárpittisztítási szolgáltatást, akinek helyzete miatt, munkájából, hobbijából vagy szenvedélyéből kifolyólag gyakrabban kell jönnie, mert az átlagosnál gyorsabban koszolódik be az autója. Gyerekesek, kisállattartók, sokat úton levők, dohányosok mind tudják, hogy miről beszélek. 

Nekik, ha egy-egy takarítás, kárpittisztítás, külső mosás kiesik, a következő alkalomra már gyakran hihetetlen mennyiségű kosz gyűlik fel az autójukban. Nincs vele semmi gond, a csapatunk a lehető legkeményebb helyzetekkel is megbirkózik. Ezt csináljuk a hét minden napján. Bárki azt gondolja, hogy valamilyen koszos autóval meg tud lepni minket, az nagyot téved.

Növelje kárpittisztítással autója értékét eladás előtt

A legtöbb eladó szeretné a legjobbat mutatni autójából, mielőtt eladja, hiszen ezen akár sok pénz is múlhat. Nemcsak a műszaki állapot a fontos, hanem az is, hogy autója belső tere és külseje mit mutat. 

Az eladásnál is nagyon fontos az első benyomás. Egy szalonállapotú, friss illatú autó teljesen mást sugall gazdájáról és az autó állapotáról is, mint egy koszos, poros, állatszőrös, dohányfüst szagú társa.

Egy profi kárpittisztításnak és teljes körű autóápolásnak köszönhetően könnyebben eladhatja autóját, sőt akár még többet is kérhet érte. Gondolkodjon a vevő fejével! Mit fog gondolni, ha egy extrán ápolt autót át meg? Valószínűleg azt, hogy erről a tulajdonos megfelelő mértékben gondoskodott, igaz?

Vegye igénybe belső autókozmetika és kárpittisztítás szolgáltatásunkat, hogy frissé, tisztává és tökéletesen ápolttá varázsoljuk autóját! És ne feledje, bármilyen állapotban is hozza el hozzánk autóját, mi nem fogunk összenézni a háta mögött, nem fogjuk megszólni, hiszen a munkánkat végezzük – és ezt profin tesszük. Kihozzuk autójából a maximumot!