Gyakran látjuk a hozzánk érkezők kérdéseiből, viselkedéséből, hogy egy picit „szégyenkezve” hozzák be hozzánk az autójukat például kárpittisztításra, ha az nagyon koszos. Sok esetben az autó már hónapok, de előfordul, hogy évek óta nem látott takarítást, és ahogy sokan mondják, egyszerűen dzsuvás. Ebben semmi meglepő, vagy szégyellnivaló nincs. Ugyanis ez a dolgunk, takarítunk, megtisztítunk. A nagyon koszos autókárpitok is új életre kelnek, a legkoszosabb külső is csillogó lesz.

A legviccesebb az egészben, hogy éppen az elhanyagolt, nem takarított kárpitok, sokat látott csomagtartók, elkoszolódott ülések, besötétült ülések esetén lehet a legnagyobbat villantani. Ezek megújításakor lesz a legnagyobb a változás. A felületek természetes kopásával nem igazán lehet mit kezdeni (cserélni lehet az elemeket), de ami koszos, az megtisztítható, és ha nem, vagy csak kicsit kopott, akkor szinte újszerűvé varázsolható.

Autó kárpittisztítás eladás előtt?

Nem csak eladás előtt érdemes megcsináltatni egy teljes külső-belső tisztítást, egy alapos kárpittisztítást vagy autópolírozást, hanem egyszer-egyszer állagmegóvási céllal is, de talán a legfontosabb, a saját jó érzésünk miatt is. Egy újszerű, illatos belterű autóba beülni egyszerűen kellemes érzés, visszaadja az önbizalmunkat, úgy érezhetjük, hogy most minden rendben van körülöttünk. Akkor is, ha csak munkaeszközként tekintünk az autóra, sőt, annál inkább, mert az azt jelenti, hogy sok időt töltünk benne. Akkor is, ha közlekedési eszközként kezeljük, hiszen, ha a lakásunk tiszta, akkor jó érzés, ha az autónk is az. Azok, akik ékszerként, státusz-szimbólumként vagy hobbi célra tartják az autójukat, gyakran járnak hozzánk, hogy az autójuk mindig makulátlan tisztaságú legyen.

Sok olyan ügyfél kér belső autókozmetikai szolgáltatást, akinek helyzete miatt, munkájából, hobbijából vagy szenvedélyéből kifolyólag gyakrabban kell jönnie, mert az átlagosnál gyorsabban koszolódik be az autója. Gyerekesek, kisállattartók, sokat úton levők, dohányosok mind tudják, hogy miről beszélek. Nekik, ha egy-egy takarítás, kárpittisztítás, külső mosás kiesik, a következő alkalomra már gyakran hihetetlen mennyiségű kosz gyűlik fel az autójukban. Nincs vele semmi gond, a csapatunk a lehető legkeményebb helyzetekkel is megbirkózik. Ezt csináljuk a hét minden napján. Bárki azt gondolja, hogy valamilyen koszos autóval meg tud lepni minket?